Kişisel Verilerin Korunması Politikası

6698 No'lu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgilendirme

Değerli Müşterimiz;

07.04.2016 tarihinde yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında Pupa Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. "Veri Sorumlusu" sıfatına sahiptir ve bu kapsamdaki yasal yükümlülüklerini yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapmaktadır.

Platformlarımıza üye olurken veya mağazalarımızda alışveriş yaparken beyan ettiğiniz ad, soyad, doğum tarihi, telefon numarası, e-posta ve posta adresi gibi kişisel verileriniz; Pupa Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından hassasiyetle muhafaza edilecektir. Kişisel bilgi ve verileriniz sizlere yüksek kalitede bir alışveriş deneyimi yaşatmak, ürün ve hizmetlerimize ilişkin pazarlama, reklam, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı iletişimleri gerçekleştirmek, istatistiki verileri toplamak, işlemek ve derlemek ile ticari faaliyetlerimizi geliştirmek amaçlarıyla tarafımızca gerektiği sürece işlenerek kullanılabilecektir.

Dilediğiniz herhangi bir zamanda Kanunun 11. Maddesinde düzenlenen hakkınız doğrultusunda Veri Sorumlusu olan şirketimize başvurarak aşağıda belirtilen haklarınızı kullanabilirsiniz. Buna göre kişisel verisi işlenen üyelerimiz;

  • - Kendisine ait kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • - İşlenen kişisel verileri varsa bunlara ilişkin bilgi talep etme,
  • - Kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • - Kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerindeki hataların düzeltilmesini ve eğer aktarım yapılmışsa ilgili üçüncü kişiden bu düzeltmenin istenmesini talep etme,
  • - Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bu verilerin silinmesini, yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini isteme ve eğer aktarım yapılmışsa bu talebin aktarılan üçüncü kişiye iletilmesini isteme,
  • - İşlenen verilerin neticesinde kişi ile ilintili olumsuz bir sonuç çıkmasına itiraz etme,
  • - Kanun'a aykırı veri işleme nedeniyle zararının ortaya çıkması halinde zararını yasalar çerçevesinde talep etme haklarına sahiptirler.

 

Bu taleplerinizi Pupa Bilişim çağrı merkezi (850 250 78 72) ya da info@pupabilisim.com.tr e-posta adresi üzerinden bize her zaman iletebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.